Intervenție a jandarmilor tulceni după ce o femeie de 70 de ani a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă

Intervenție a jandarmilor tulceni după ce o femeie a fost agresată. FOTO IJJ

O femeie de 70 de ani a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă. Femeia a vrut să facă o sesizare, dar s-a ales cu îmbrânceli și jigniri.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, militarii au fost solicitați joi, 11 martie, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat care a reclamat că mama lui a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie în vârstă de 70 de ani, care le-a declarat că s-a prezentat la sediul societății de telefonie mobilă pentru a depune o sesizare. Ea a prezentat sesizarea unei angajate, așteptând numărul de înregistrare, însă, între timp, și-a făcut apariția un alt angajat al societății care a început să țipe la ea, susținând că nu poate să îi înregistreze sesizarea, „pentru că așa vrea el”. Femeia a mai povestit că a insistat să primească numărul de înregistrare al sesizării, motiv pentru care bărbatul a început să îi adreseze expresii jignitoare, fiind îmbrâncită până la ușa de acces în societate, moment în care acesteia i-a căzut jos geanta pe care o avea asupra sa. Cum a continuat să insiste cu privire la primirea unui număr de înregistrare, bărbatul i-a înmânat copia sesizării și un număr de înregistrare, însă ea a declarat că a primit un număr de înregistrare fictiv, fără o dată de înregistrare, precizând că originalul sesizării a fost aruncat la coșul de gunoi.

Femeia a revenit în sediul societății cu solicitarea de a primi un număr de înregistrare și o dată de înregistrare, moment în care angajatul societății de telefonie mobilă a îmbrâncit-o, victima lovindu-se cu capul de ușa de acces în societate.

„Fiind întrebat de cele întâmplate, bărbatul reclamat a declarat că femeia s-a prezentat cu o sesizare la sediul societății, însă în momentul în care i s-a comunicat faptul că cererea nu îi poate fi înregistrată, aceasta a insistat, motiv pentru care el a luat-o de mână și a condus-o afară, pentru a nu deranja clienții prezenți în acel moment în sediul societății”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, aducând la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*