Începe RomaniaFest 2017. Iată recomandările polițiștilor tulceni

RowmaniaFEST. FOTO Vali Kozak
RowmaniaFEST. FOTO Vali Kozak / Facebok Rowmania

RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, ediția a-VII-a, se va desfășura în perioada 01 – 03 septembrie, prin organizarea de activități culturale și sportive.

În această perioadă, polițiștii tulceni vor fi la datorie pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, astfel încât evenimentele organizate să se desfășoare în condiții de normalitate.

Având în vedere desfășurarea competiției de triatlon, vă aducem la cunoștință că, pe durata desfăşurării competiţiei, se va restricţiona circulaţia pe str. Aleea Casei Albastre, Aleea Ciuperca şi str. Inginer Ivanov Dumitru de la sensul giratoriu situat la Gara Tulcea până la trecerea la nivel cu calea ferată, iar pe străzile Lac Ciuperca – Isaccei de la sensul giratoriu situat în faţa Gării – sens giratoriu Pelican – sens giratoriu Moară – sens giratoriu Vest, se va crea un culoar pentru desfăşurarea competiţiei de ciclism.

Recomandări preventive pentru RowmaniaFest

Având în vedere aglomeraţia ocazionată de aceste evenimente, pentru a evita să deveniţi victime ale diferitelor infracţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea vă face următoarele recomandări:

1. Bunurile de valoare, documentele personale, actele importante, sumele de bani, telefoanele mobile vor fi ținute în poșete, genți și buzunare asigurate cu sisteme de închidere eficiente, pentru a împiedica sustragerea acestora cu ușurință de către infractori.
2. Bijuteriile, telefoanele mobile sau sumele de bani nu vor fi expuse în public în mod ostentativ, pentru a nu atrage atenția persoanelor rău intenționate.
3. Parcarea autoturismului se va face în locurile special amenajate sau în locuri iluminate pentru a se evita sustragerea diferitelor componente ale autoturismului, iar la părăsirea acestuia nu vor fi lăsate la vedere genți, telefoane mobile, acte sau alte bunuri. De asemenea, verificați dacă portierele, geamurile și portbagajul sunt închise.
4. Evitați grupurile de persoane care sunt în stare de ebrietate sau persoanele recalcitrante, dornice de provocarea de scandaluri.
5. Dacă sunteți însoțiți de copii mici, fiți vigilenți în supravegherea acestora și evitați să îi lăsați nesupravegheați în mulțime.
6. Nu vă deplasați în compania unor persoane necunoscute în locuri izolate și nu acceptați să fiți transportați cu autoturisme ale persoanelor străine.
7. La părăsirea domiciliului verificați ca toate căile de acces să fie închise și securizate.
8. Nu oferiți bani împrumut persoanelor necunoscute, indiferent de motivul pretins de acestea.
9. Nu primiți în domiciliu persoane necunoscute ce pretind că au diferite oferte în favoarea dumneavoastră.
10. Dacă vă deplasați cu autoturismul, planificați-vă din timp călătoria, astfel încât să evitați aglomerația în trafic.
11. Nu dați curs comportamentului agresiv al celorlați participanți la trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*