VIDEO Autoturism cuprins de flăcări pe DJ 222, la ieșirea din Nufărul

Autoturism cuprins de flăcări pe DJ 222, la ieșirea din Nufărul. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină marți, 19 aprilie, la ieșire din localitatea Nufărul, pe DJ 222, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care se manifesta generalizat, în mai puțin de 10 minute. Din fericire nu au fost înregistrate victime ori alte pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauzele probabile ce au dus la izbucnirea incendiului urmează să fie stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*