Incendiu la o gospodărie din Tulcea. A fost distrus acoperișul unei magazii

Mașini de pompieri. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs, miercuri dimineața, la o gospodărie din municipiul Tulcea, iar acoperișul unei magazii a fost distrus.

Miercuri, în jurul orei 09:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs  într-o gospodărie situată pe strada Viticulturii, din municipiul Tulcea.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul, ce se manifesta la acoperișul unei anexe, a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri. Nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

În urma incendiului, a ars acoperișul anexei (magazie) pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, construit din lemn și tablă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*