Incendiu la o casă din localitatea Ceamurlia de Jos provocat de un scurtcircuit electric

Incendiu la o casă din localitatea Ceamurlia de Jos. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au intervenit marți noapte, în jurul orei 22.45, pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o casă în localitatea Ceamurlia de Jos.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției s-a deplasat un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

„La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta la podul casei. După aproximativ două ore, forțele de intervenție au reușit să stingă incendiul. Din fericire, nu au existat victime surprinse de flăcări. Datorită intervenției prompte, focul s-a limitat doar la acoperișul casei, pe o suprafață de 15 metri pătrați”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au stabilit drept cauza probabilă de producere a incendiului, un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*