Incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric într-o gospodărie din Ceamurlia de Sus

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Ceamurlia de Sus. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină vineri, 10 decembrie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ceamurlia de Sus, comuna Baia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în sprijinul cărora au intervenit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia.

Incendiul, ce se manifesta la nivelul acoperișului unei anexe, o bucătărie, a fost lichidat după aproximativ o oră. În urma evenimentului au ars 40 de metri pătrați din acoperișul anexei, iar forțele de intervenție au salvat locuința, ce forma un corp comun cu anexa. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*