Incendiu într-o gospodărie din municipiul Tulcea. Focul a fost provocat de un scurtcircuit

Incendiu la o casă din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la casă din municipiul Tulcea, iar pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un scurtcircuit

Potrivit ISU Tulcea, în această noapte, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit pe strada Ion Nenițescu, din municipiul Tulcea.

“Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului au fost deplasate trei autospeciale de stingere cu 18 subofițeri și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La scurt timp de la ajungerea primelor forțe de intervenție, salvatorii tulceni au lucrat pentru localizarea incendiului și protejarea proprietăților învecinate deoarece Riscul de propagare la altă locuință fiind unul ridicat din cauza construcțiilor foarte apropiate.

În urmă cu scurt timp incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia pagubele au fost rezumate în limitele găsite de echipajele de intervenție” – ISU Tulcea.

Incendiul s-a manifestat în suprafață de aproximativ 300 m², au ars mai multe dependințe de pe trei proprietăți, o anexă și o locuință.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a Incendiului a fost un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*