Incendiu de vegetație uscată în apropiere de localitatea Mineri. Focul se manifestă lângă o stână de oi

Incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Detașamentului Tulcea intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și resturi vegetale în apropiere de localitatea Mineri din jud. Tulcea

Incendiul se manifestă lângă o stînă de oi și se intervine cu autospecială de stingere și un echipaj format din patru subofițeri.

Pompierii militari au intervenit inițial pentru oprirea propagării focului către stână și localizare, iar în acest moment se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*