Incendiu de proporții în zona localităților Sălcioara, Enisala și Poligonul Babadag. Au ars peste 50 de hectare de vegetație uscată și o fermă a fost distrusă

Incendiu de vegetație FOTO ISU Delta

Un incendiu de proporții a izbucnit, vineri, în zona localităților Sălcioara, Enisala și Poligonul Babadag, iar 50 de hectare de vegetație uscată au ars, iar o fermă a fost distrusă.

În jurul orei 13:00 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor produse de un incendiu de vegetație uscată în zona localităților Sălcioara, Enisala și Poligonul Babadag.

La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de stingere, una din cadrul Stației de Pompieri Babadag și două autospeciale din cadrul Detașamentului Tulcea din care una de capacitate mare. În sprijin intervine SVSU Jurilovca cu două autocisterne și două tractoare și SVSU Sarichioi cu o autospecială de stingere.

La momentul ajungerii în zonă a echipajelor de pompieri, o fermă era cuprinsă de flăcări în proporție de 80% și până în acest moment au ars aproximativ 50 ha de vegetație uscată.

Misiunea pompierilor este în dinamică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Incendiu devastator în apropiere de poligon în Tulcea. Flăcările ar fi pornit în urma tragerilor cu muniție VIDEO – Știri noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*