VIDEO Incendiile se țin lanț în județul Tulcea. Pompierii intervin în zona Vărărie

Pompierii au intervenit pentru limitarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din zona Vărărie. FOTO ISU Delta Tulcea

Un nou incendiu a izbucnit la o locuință de pe raza județului Tulcea. De data aceasta a fost afectată de flăcări o gospodărie din municipiu.

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o anexă gospodărească din municipiul Tulcea, zona Vărărie. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 20 mp și nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*