Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea: “Fie ca toate speranțele dumneavoastră să devină realitate”

Horia Teodorescu. FOTO Arhiva personală
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu. FOTO Arhiva personală

Președintele Consiliului Județean Tulcea a transmis un mesaj tulcenilor, marinarilor și navaliștilor cu ocazia Sfintei Maria.

“Ziua de 15 august reprezintă pentru judeţul şi municipiul nostru un moment cu multiple semnificaţii: astăzi, de Sfânta Maria, sărbătorim Ziua Marinei şi a marinarilor, dar şi Ziua Navaliştilor.

Evenimentul are o importanţă deosebită într-un oraş – port precum Tulcea, reprezentând, totodată, ziua municipiului, ziua locuitorilor acestuia.

Le doresc celor care astăzi îşi serbează onomastica, marinarilor, navaliștilor şi tuturor tulcenilor un călduros „La Mulţi Ani“!

Fie ca toate speranţele dumneavoastră să devină realitate iar Sfânta Maria să vă ocrotească în fiecare zi, să vă călăuzească pașii și să vă lumineze calea!”, a spus Horia Teodorescu, Președintele Consiliului Județean Tulcea. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*