FOTO Ziua bucuriei, în Piața Civică din municipiul Tulcea

Ziua bucuriei, în Piața Civică din municipiul Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

Sute de copii  au participat miercuri, 1 iunie, începând cu ora 09.30, la evenimentele organizate de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea pentru a marca Ziua Internațională a Copilului.

Petrecerea organizată de cele două instituții a început cu un carnaval dedicat celor mici, care a adus pe scenă cele mai frumoase personaje de poveste, întruchipate de cei mai frumoși copilași. Imediat după aceea, în perimetrul special amenajat a avut loc un moment de dresaj canin, iar spectatorii au putut admira modul în care doi câini polițiști au intervenit pentru depistarea unui infractor.

Spectacolul desfășurat pe scena din Piața Civică a municipiului Tulcea a fost deschis la ora 10.00, de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și de primarul municipiului, Ștefan Ilie, care le-au adresat calde urări tuturor copiilor și părinților prezenți în centrul orașului în dimineața zilei de 1 iunie.

În continuare, cei mici au putut admira trupele de dans care au evoluat pe scena tulceană, s-au întâlnit cu personajele preferate și au putut participa și la ateliere din corturile amplasate în zona centrală (Oglinda magică, pictură pe ipsos, face painting, robotică, baloane de săpun etc).

„După doi ani de pandemie, ne bucurăm să fim parte a acestor frumoase evenimente dedicate tuturor copiilor din județul nostru! Ne-am bucurat să vedem atât de mulți copii frumoși, energici, entuziaști, încântați de tot ceea ce am reușit să le oferim! Zâmbetele lor ne-au luminat și nouă ziua și putem spune că misiunea noastră a fost îndeplinită: am adus o bucurie în sufletele lor!“, transmite vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*