Doi tineri au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe drumul ce leagă localitățile Victoria de Beștepe

Accident rutier petrecut pe drumul ce leagă localitățile Victoria de Beștepe. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați, duminică, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222C, în urma căruia doi tineri au fost răniți.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări a rezultat ca un bărbat de 28 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 222C (Victoria – Beștepe) a intrat în coliziune cu mașină condusă din sens opus de un bărbat de 22 de ani, din Cerna.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri, un bărbat de 28 de ani și o adolescentă de 17 ani, ambii din Tulcea.

Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*