Primarul comunei tulcene Casimcea, rănit într-un accident rutier petrecut pe DJ 22E

Primarul comunei tulcene Casimcea, rănit într-un accident rutier petrecut pe DJ 22E. FOTO IPJ Tulcea

Primarul din Casimcea, Gheorghe Țilincă, a fost rănit vineri, 9 aprilie, într-un accident rutier petrecut pe DJ 22E, între două autoturisme. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost transportat la spital.

Polițiștii tulceni au fost sesizați vineri, 9 aprilie, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 22E, între două autoturisme. Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 75 de ani din localitatea Cerbu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Casimcea spre Sarighiol de Deal, la intersecția cu DC 24 a virat la stânga, intrând în coliziune cu mașina condusă de Gheorghe Țilincă, de 62 de ani, care se afla în acel moment într-o depășire.

În urma accidentului a rezultat rănirea primarului comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători posedau premise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit directorului SAJ Tulcea, dr. Ali Kilo Salah Eddin, Gheorghe Țilincă se simte bine, fiind în afară de pericol. El acuza dureri lombare și a fost transferat cu elicopterul la spitalul din Galați pentru supraveghere și analize aprofundate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*