Polițiștii tulceni au efectuat o acțiune pentru combaterea faptelor de braconaj piscicol

Sute de kilograme de pește au fost găsite de polițiști. FOTO Poliția de Frontieră

În cursul zilei de 13 decembrie, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de braconaj piscicol, a transportului și comercializării ilegale a peștelui, pe raza localității Murighiol. Cu această ocazie,  polițiștii au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 61 ani, din Galați, care transporta cantitatea de 179 kg pește, fără a deține documente de proveninență. S-a întocmit dosar penal, iar cantitatea de pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare la o unitate de profil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*