FOTO VIDEO Incendiu puternic în apropiere de localitatea Sălcioara

Pompierii au avut de-a face cu un puternic incendiu de vegetație. FOTO ISU Delta

În seara de 25 aprilie, un echipaj de pompieri din cadrul Stației de pompieri Babadag a fost solicitat să intervină în zona localității Sălcioara pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 5 hectare de vegetație uscată și stuf.

Pompierii tulceni s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore și au reușit în cele din urmă să învingă focul și să limiteze propagarea acestuia la obiectivele învecinate. În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul a avut ca și cauză focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*