FOTO VIDEO Autoturism cuprins de flăcări în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din Izvoarele. Șoferul a ajuns la spital

Autoturism cuprins de flăcări în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din Izvoarele. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină vineri, 30 septembrie, în jurul orei 10.30, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Izvoarele, la intersecția cu drumul județean 229, către Valea Teilor. Accidentul s-a produs între două autoturisme, iar unul din ele a luat foc.

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției au fost direcționate două echipaje de pompieri, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. De asemenea, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoarele, care, prin intervenția promptă, a reușit să stingă incendiul.

„Ajunse la fața locului, echipele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea s-au asigurat că niciunul dintre cele două autoturisme nu mai prezintă pericol de incendiu. În autoturismul care a luat foc se aflau două persoane, care au reușit sa iasă la timp”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiștii aflați la fața locului a reieșit că un bărbat în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Iulia către localitatea Valea Teilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Brăila, care circula regulamentar pe DN 22F.

În urma accidentului rutier, șoferul de 54 de ani al autoturismului care a luat foc a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la Spitalul Județean Tulcea.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflu sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, în continuare efectuându-se verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*