FOTO VIDEO Accident rutier cu trei victime, produs la ieșirea din municipiul Tulcea

Accident rutier, produs la ieșirea din municipiul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au intervenit în după-amiaza zilei de duminică, 11 decembrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, două dintre ele fiind extrase de către echipajul de descarcerare dintr-un autoturism și predate echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

De asemenea, pompieri a luat măsuri de prevenire a incendiilor decuplând bornele bateriilor celor două autovehicule și au curățat carosabilul de lichidele cu potențial periculos pentru siguranța traficului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*