Viață și Sănătate: Dr. Petronela Luca de la Clinica Unident Tulcea, despre soluțiile pentru plata tratamentelor dentare complexe

Petronela Luca - Unident Tulcea

Cu cât mergem mai rar la medicul dentist cu atât costurile intervențiilor cresc. Dr. Petronela Luca, managerul clinicii Unident din Tulcea spune că există soluții pentru a găsi resursele financiare necesare tratamentelor dentare complexe.

Astfel, Unident din Tulcea a încheiat parteneriate cu băncile, oferind astfel plata în rate a intervențiilor pe un termen de până la doi ani. De asemenea, se poate plăti direct și la clinică, în rate, în termen de patru luni de zile de la realizarea tratamentelor.

Dr. Petronela Luca poate fi găsită la Clinica UNIDENT Tulcea, telefon: 0240 519 111 sau 0744 400 705. Puteți să discutați cu specialiștii UNIDENT și pe email la office@unident.ro sau să găsiți informații în plus pe site-ul www.unident.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*