FOTO Un tânăr de 27 de ani din județul Tulcea a murit în incendiul ce i-a mistuit locuința

Tânăr de 27 de ani, din satul Parcheș, mort în incendiul ce i-a mistuit locuința. FOTO ISU Tulcea

Un tânăr de 27 de ani, din satul Parcheș, comuna Somova, a murit duminică, 6 februarie, într-un incendiul ce i-a mistuit locuința.

Pompierii Tulceni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 06.30, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din satul localitatea Parcheș. La fața locului au intervenit militari ai Detașamentul de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar în sprijin a fost alocat și un echipaj SAJ tip C, cu medic.

„Ajunși la locul intervenției, pompierii au constat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței, iar din interior au scos un bărbat aflat în stop cardiorespirator, iar cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SAJ declarând decesul acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*