FOTO S-au întrerupt cursurile la școlile din tot județul Tulcea, chiar și în municipiu. Sunt drumuri închise și mașini blocate în zăpadă

Copacii rupți de vânt au căzut pe mașinile parcate. FOTO ISU Delta Tulcea

O ultimă decizie a Comitetului pentru Situații de Urgență  luată în dimineața a de 6 februarie a fost întreruperea procesului de învățământ în tot județul, inclusiv în municipiul Tulcea, având în vedere evoluția fenomenelor meteorologice.

În noaptea de 5 spre 6 februarie, din pricina manifestării fenomenelor meteorologice, s-a intervenit pentru deszăpezirea unui număr de 4 vehicule și degajarea a 4 copaci, care au avariat 6 autoturisme. Din informațiile pe care le deținem, un număr de 43 de localități nu sunt alimentate cu tensiune.

ISU Delta Tulcea a primit o autspeciala de Transport Personal și Victime Multiple trimisă în sprijin de la ISU B-IF și o autofreză de la ISU Iași.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru degajarea unui copac căzut la ieșirea din municipiul Tulcea către Agighiol. Copacul are o lungime de aproximativ 25 de metri. Pentru eliberarea drumului intervin 6 pompieri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

De asemenea, o autocisternă a fost blocată între localitățile Niculițel și Somova, pe DN22 și un autotren gol, între localitățile Măcin – Cerna pe DN22D.

Potrivit DRDP, starea drumurilor în dimineața de 6 februarie este următoarea:

  • DN 22, DN 22D, DN 22E – 2-5 cm,
  • DN 22A km 3+000 – 12+000 – 20-30 cm zăpadă
  • km 12+000 – 30+000 si 0+000 – 3+000 – 3-6 cm zăpadă,
  • km 30+000 – 64+603 – 5-10 cm zăpadă,
  • DN 22F – 5-6 cm zăpada, DN ;

UPDATE h 8.40

Se menține închiderea temporară a circulației autovehiculelor pe toate drumurile naționale și județene până la restabilirea situației.

UPDATE h 9.10

Având în vedere situația meteorologică actuală, se menține închiderea temporară a tuturor sectoarelor de drum naționale și județene de pe raza județului Tulcea. Conform informării E-DISTRIBUTIE DOBROGEA, la această oră, 69 de localități din județul Tulcea nu sunt alimentate cu energie electrică

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Hai d-le Teodorescu da ordin firmei de casa sa intre la dezapezit strazile din oras, sa nu mai taie frunze la caini prin parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*