VIDEO Incendiu într-o gospodărie din Niculițel. Mai multe corpuri de clădiri au fost afectate de flăcări, dar nu au fost persoane rănite

Incendiu puternic la NIculițel. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, într-o gospodărie din Niculițel, mai multe corpuri de clădiri fiind afectate de flăcări, neexistând persoane rănite.

Salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați noaptea trecută prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în localitatea Niculițel două corpuri de clădiri dintr-o gospodărie sunt cuprinse de flăcări.

Imediat după primirea apelului, a fost anunțat SVSU Niculițel pentru a interveni și concomitent, două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost direcționate către locul indicat. La ajungerea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la două clădiri cu risc ridicat de propagare la gospodăriile învecinate.

S-a intervenit operativ pentru limitarea propagării focului care a cuprins și o a treia clădire și pentru localizarea și mai apoi stingerea incendiului.

Intervenția a fost una dificilă pentru salvatori, deoarece clădirile au fost construite din lemn iar propagarea incendiului a fost una rapidă. După aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat fiind salvate bunurile gospodăriilor alăturate și s-a reușit în timp operativ oprirea propagării către grădinița din localitate.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauzele probabile de producere a incendiului sunt în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*