FOTO Revedere colegială la Seminarul Teologic Tulcea

Întâlnire Seminar Teologic Tulcea
Întâlnire Seminar Teologic Tulcea

La Seminarul Teologic Liceal – Ortodox ,,Sf. Ioan Casian” din Tulcea a avut loc în data de 16 septembrie revederea de 20 de ani a absolvenților promoției anului 1997.

În capela liceului, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii înconjurat de un sobor de preoți, profesori laici și absolvenți de acum 20 ani, a oficiat Sfânta Liturghie arhierească în care a adus mulțumire lui Dumnezeu pentru toate darurile și binefacerile revărsate asupra Seminarului Teologic tulcean, a profesorilor și elevilor care au absolvit școala în urmă cu 20 de ani.

Au fost prezenți la slujbă și vrednicii întemeietori ai Seminarului Teologic din urmă cu 25 de ani, tot aici oficiindu-se și rugăciuni pentru vrednicii de pomenire, patriarhul Teoctist și arhiepiscopul Lucian al Tomisului.

La finalul Sfintei Liturghii a fost săvârșită slujba de mulțumire, după care a urmat cuvântul arhieresc de învățătură, cuvântul dirigintelui clasei și cuvântul reprezentantului elevilor, care a mulțumit Preasfinției Sale pentru prezență, rugăciune și purtarea de grijă duhovnicească Seminarului Teologic și elevilor de astăzi.
Ulterior s-a intrat la clasă pentru strigarea catalogului și celelalte momente festive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*