FOTO Pompierii tulceni au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu în Agighiol

Pompierii au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu în Agighiol. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 7 iunie, în jurul orei 14.15, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Agighiol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-a deplasat rapid un echipaj format din cinci subofițeri, însoțiți de o autospecială de stingere și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) local.

La momentul sosirii, flăcările se manifestau puternic atât la anexa gospodărească, cât și la vegetația uscată din jurul acesteia. Datorită promptitudinii intervenției, incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră, împiedicând extinderea flăcărilor la casa de locuit.

Potrivit primelor cercetări, se pare că focul a fost generat, cel mai probabil, de o țigară aprinsă. Din păcate, incendiul a provocat pagube considerabile. Anexa gospodărească a fost distrusă complet pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, iar aproximativ 200 de metri pătrați de vegetație uscată au fost afectați de flăcări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*