FOTO PNL Tulcea a promovat Delta Dunării la Congresul Partidului Popular European

PNL Tulcea a promovat Delta Dunării la Congresul Partidului Popular European. FOTO PNL Tulcea

În cadrul prestigiosului Congres al Partidului Popular European (PPE) desfășurat între 6 și 7 martie la București, reprezentanții PNL Tulcea au promovat Delta Dunării, punând la dispoziția celor prezenți materiale informative despre regiune. Evenimentul, punct de referință pentru politica europeană, a reunit 10 șefi de stat și de guvern și aproximativ 2000 de reprezentanți ai partidelor din 40 de țări, marcând o oportunitate unică de a evidenția frumusețile și potențialul turistic al deltei.

Standul dedicat Deltei Dunării a atras atenția a numeroși vizitatori, oferindu-le acestora o perspectivă asupra unicității acestei rezervații a biosferei, oportunităților de observare a păsărilor în habitatul lor natural și frumuseții peisajelor neatinse. Diverși lideri politici, membri ai guvernelor sau instituțiilor europene, dar și aleși locali din diverse țări europene s-au arătat interesați de oferta standului de promovare. Discuțiile purtate cu aceștia au subliniat interesul și aprecierea la nivel european față de această zonă, recunoscută pentru diversitatea sa biologică și peisagistică peste tot în Europa.

Din echipa care a organizat și susținut reprezentarea și promovarea Deltei Dunării la Congresul PPE au făcut parte Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele PNL Tulcea, deputații PNL Tulcea George Șișcu și Michael Gudu, viceprimarul municipiului Tulcea, George Șinghi, și Alexandru Filip, Coordonator al Organizației de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea și vicepreședinte al PNL Tulcea. Reușita nu se putea întâmpla fără ajutorul ghizilor turistici Ciprian Safca, Mihai Baicu și Iliuță Goean, informațiile primite de la aceștia fiind apreciate de către toți vizitatorii standului.

Cu privire la acțiunea de promovare a Deltei Dunării la Congresul PPE, Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele organizației județene PNL Tulcea, a declarat: “A fost o onoare pentru noi să putem promova Delta Dunării în fața unora dintre cei mai importanți lideri politici europeni. Cred cu tărie că e o reușită a PNL Tulcea și vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei implicați în această inițiativă. Dezvoltarea și promovarea turistică a județului Tulcea e o prioritate pentru mine ca primar al municipiului reședință de județ, dar e și prioritatea noastră, a tuturor celor din PNL Tulcea”.

Legat de discuțiile purtate cu diverși politicieni europeni pe seama Deltei Dunării, Alexandru Filip, Coordonator al Organizației de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea și vicepreședinte al PNL Tulcea, a declarat: “Nu puteam rata această oportunitate extraordinară de a prezenta și promova Delta Dunării și implicit poarta de intrare în deltă, municipiul Tulcea. Mă bucur că prin prezența noastră ne-am ridicat la nivelul evenimentului, unul cu o semnificație politică importantă pentru întreaga Uniune Europeană. Am discutat cu mulți delegați din diferite țări și concluziile au fos clare cu privire la Delta Dunării ca atracție turistică: unicitatea sa, oportunitatea de a privi în habitatul lor numeroase specii de păsări și posibilitatea de a fi într-un loc pe care natura l-a construit sunt lucrurile care îi atrag cel mai mult. Mai avem de lucrat la promovarea acestor minunății, la modul prin care turiștii pot ajunge din diferite colțuri ale Europei la Tulcea și la cum facem să oferim un pachet complet turistului. Toate acestea sunt priorități pentru noi toți cei din PNL Tulcea, indiferent de funcția pe care o ocupăm”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*