Șase autoturisme sunt blocate pe DN 222B, între localitățile Dorobanțu și Traian

Oamenii blocați în zăpadă. FOTO ISU Tulcea

Șase autoturisme sunt blocate astăzi după amiază, pe DN 222B, localitățile Dorobanțu și Traian.

Potrivit ISU Tulcea, mai sunt afectate de lipsa energiei electrice – 44 de localități și 33721 de persoane.

În acest moment, pe drumul DN222B, între localitatea Dorobanțu și localitatea Traian, se află 6 autoturisme blocate. Se lucrează pentru deblocarea acestora.

În ceea ce privește copacii doborâți de viscolul puternic, pompierii militari alături de instituții cu rol în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc manifestate pe raza județului Tulcea, acționează pentru degajarea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*