FOTO Panică într-un bloc din Babadag după ce un autoturism a luat foc în fața unei scări

Fumul de la autoturismul incendiat a umplut o scară de bloc. FOTO ISU Delta Tulcea

Locuitorii unui bloc din localitatea Babadag s-au trezit în plină noapte cu casele și scara blocului inundate de un fum dens și înecăcios. Un autoturism care era parcat chiar în fața scării de bloc ardea ca o torță.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 3.15, la fața locului fiind trimis un echipaj de stingere, cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Babadag de Pompieri a ISU Delta Tulcea, dar și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, salvatorii au lichidat incendiul, dar din cauză că autoturismul se afla în fața intrării unei scări de bloc, a fost necesară deschiderea tuturor geamurilor din casa scării pentru a se asigura evacuarea fumului. Nu s-a impus evacuarea locatarilor întrucât fumul a fost dispersat într-un timp foarte scurt. Intervenția s-a încheiat la ora 04:30.

Incendiul a izbucnit în partea din spate a autoturismului, urmând a se stabili cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*