FOTO O butelie a explodat în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Văcăreni

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la o locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au intervenit vineri dimineață  pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o gospodărie în localitatea Văcăreni. La fața locului au fost trimise  2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 ofițer și 13 subofițeri.

Apelul a fost făcut în jurul orei 8.30, iar la ajungerea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o casă și o anexă gospodărească. Exista și pericolul să se extindă la o casă învecinată.

În timpul intervenției, o butelie de aragaz a explodat, dar fără să se înregistreze victime.

Bătrâna care locuia în casă a primit îngrijiri medicale primește îngrijiri de la echipajul SMURD în urma unui atac de panică.

UPDATE:

Pompierii au reușit încheierea intervenției după aproximativ două ore. Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheata. A ars o construcție din chirpic, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, au fost deteriorate obiecte de mobilier, obiecte electro-casnice, 2 aparate de gătit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*