Flori, zâmbete, pliante și recomandări: o altfel de acțiune desfășurată de polițiștii tulceni

O „,altfel” de acțiune desfășurată de polițiștii tulceni. FOTO IPJ Tulcea

În cursul zilei de astăzi, polițiștii rutieri, alături de polițiști ai compartimentului Prevenire, au desfășurat acțiuni pe raza județului Tulcea, cu ocazia sărbătoririi Zilei de 8 Martie.

Astfel, polițiștii au oferit participantelor la trafic, flori, zâmbete, pliante și recomandări, activitate ce a adus sclipiri de fericire atât pe chipul doamnelor și domnișoarelor vizate, cât și pe chipul polițiștilor implicați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*