FOTO Mai multe animale moarte, într-o gospodărie din Mihail Kogălniceanu, după ce adăpostul s-a aprins de la un incendiu de vegetație uscată

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină miercuri, 13 iulie, în jurul orei 17.00, în Mihail Kogălniceanu, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a extins la o anexă gospodărească.

Potrivit inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat a fost direcționat un echipaj din cinci subofițeri cu autospecială de stingere, iar la ajungerea acestora, în aproximativ 15 minute, au observat că incendiul se manifestă cu flacără deschisă la o anexă gospodărească, locuință și vegetație uscată.

„În sprijinul pompierilor din Babadag, au fost trimise două un echipaje cu trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din care una este de capacitate mare. Din fericire nu sunt victime ori persoane surprinse de incendiu în locuință, la fața locului fiind și un echipaj medical S.A.J. Tulcea”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Incendiul a fost lichidat de pompierii militari după o intervenție de aproximativ două ore, dar au ars 500 de metrii pătrați de vegetație uscată, o anexă gospodărească unde au fost surprinse de flăcări trei porci și mai multe păsări, și o casă de locuit.

Incendiul s-a manifestat pe suprafața a trei gospodării, cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

În scopul preîntâmpinării unor astfel de evenimente, care se pot solda cu rănirea copiilor ori cu pagube însemnate, pompierii militari tulceni recomandă celor care îi au în grijă pe cei mici, însușirea regulilor și măsurilor de prevenire a incendiilor și respectarea strictă a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*