Depunerea jurământului militar la sediul Jandarmeriei Tulcea

Depunerea jurământului militar la sediul Jandarmeriei Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Nouă jandarmi nou încadrați au depus, luni, 4 ianuarie, jurământul militar față de țară, în prezența conducerii Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Doi subofițeri jandarmi, absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, promoția – decembrie 2020, au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, iar alți șapte subofițeri au ales să facă parte din colectivul jandarmilor tulceni, fiind încadrați, fără concurs, pentru o perioadă ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Într-un cadru festiv, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară împotriva răspândirii virusului SARS CoV-2, cei nouă tineri jandarmi au depus jurământul militar în fața drapelului de luptă al unității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*