FOTO Magazin mixt din localitatea tulceană Topolog, distrus într-un incendiu

Magazin mixt din Topolog, distrus într-un incendiu. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de joi, 20 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt din localitatea Topolog.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul solicitării s-au deplasat de urgență nouă subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Primii sosiți la locul evenimentului au fost membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Topolog, cu o autospecială de stingere, care au reușit localizarea incendiului.

„Pentru stingerea focului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars bunurile și marfa din interiorul magazinului (o cameră de aproximativ 25 mp), precum acoperișul acesteia. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au îndepărtat pericolul de propagare la locuința din apropiere”, au precizat reprezentanți ai ISU „Delta”.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric aparat electric de încălzit lăsat sub tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*