FOTO Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea Grindu. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică

Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea Grindu. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin intervin duminică, 22 mai, pentru stingerea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Grindu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului pompierii militari intervin cu două autospeciale de stingere și un echipaj medical SMURD.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat, aproximativ 80 la sută din locuință fiind cuprinsă de acestea.

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică și a fost asistată de paramedicii SMURD.

Intervenția este încă în dinamică.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 12.50. Pagubele produse de incediu au fost limitate la aproximativ 80 de mp din locuință și 20 de mp din acoperiș. Au fost salvate două camere și bunurile din acestea și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 de mp.
Cauza probabilă al incendiului, efectul termic al curentul electric provenit de la priză defectă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*