FOTO Jandarmii tulceni nu au vacanță – se antrenează pentru cele mai diferite scenarii posibile

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea se antrenează. FOTO IJJ Tulcea

Chiar dacă pentru mulți vara înseamnă lâncezeală, aer condiționat, vacanță și plimbări, nu același lucru este și pentru jandarmi care trebuie să se antreneze fără încetare pentru a fi la cele mai înalte standarde și astfel să poată face față unor situații limită.

Îmbrăcați cu echipament de intervenție, cu veste anti-glonț și căști metalice pe cap, cu bocanci și armament, inclusiv scutul balistic, luptătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, ajutați de forţele Inspectoratului de Poliţie, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Direcţiei Judeţene de Informaţii Tulcea, au desfășurat în perioada 24-26 iulie, două exerciții de antrenament.

Unul dintre ele prevedea pătrunderea în forţă a unui autovehicul în sediul unităţii IJJ Tulcea şi o acţiune teroristă prin sechestrarea unui înalt demnitar la sediul Prefecturii Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*