VIDEO Bărbat agresat într-o benzinărie din Cerna. Poliția a deschis o anchetă

Un bărbat a fost agresat într-o benzinărie din Cerna, iar Poliția a deschis o anchetă. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere și au fost postate pe o rețea de socializare.

În acel video se observă cum un bărbat intră cu mașina într-o benzinărie. Acolo se aflau trei persoane. Șoferul merge la unul dintre bărbați și îi dă o palmă peste față, după care se îndepărtează. Motivul conflictului ar fi fost că bărbatul lovit nu ar fi vrut să vină să tundă iarba din via agresorului.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„În urma apariției în mass-media a unui videoclip, în care un bărbat agresează fizic o altă persoană într-o benzinărie din localitatea Cerna, polițiștii Postului de Poliție Cerna s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, pentru lămurirea stării de fapt și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul” – IPJ Tulcea.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*