FOTO Incendiu la fostul dispensar din Agighiol. Pompierii tulceni au stins focul după trei ore și jumătate

Incendiu la fostul dispensar din Agighiol. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit miercuri, 30 ianuarie, la fostul dispensar din localitatea Agighiol. Pompierii au stins focul după trei ore și jumătate, fiind afectată o suprafață de 200 de metri pătrați de acoperiș.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la fostul dispensar din localitatea Agighiol.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 9 subofițeri s-au deplasat în zona respectivă. La momentul sosirii forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul podului. În momentul în care pompierii au ajuns acolo nu erau persoane în clădire.

Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați de acoperiș și trei camere de aproximativ 50 de metri pătrați. Pompierii au stabilit că cel mai probabil focul a fost provocat de un calorifer electric lăsat nesupravegheat. Intervenția forțelor de ordine a durat trei ore și jumătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*