Controale ale Gărzii de Mediu în Delta Dunării. A fost vizată activitatea de pescuit comercial

FOTO Garda Națională de Mediu

Mai multe controale ale Gărzii de Mediu au avut loc în Delta Dunării, fiind vizată activitatea de pescuit comercial.

“Din dispoziția Comisarului General, Andrei Corlan, sub coordonarea Comisarului General Adjunct,  Marius Nită, 13 echipe de comisari din cadrul Comisariatului General și din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii Naţionale de Mediu au controlat, luni, 25.09.2023, activitatea de pescuit comercial desfășurată pe întreg teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

În cele 13 ore de control, cele 13 echipe de comisarii GNM au controlat punctele de prima vânzare al peștelui și 52 de ambarcațiuni ale pescarilor comerciali.

Au fost identificate și extrase din abandon 45 unelte de pescuit comercial (o parte din acestea fiind montate în zone de strictă protecție). Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate amenzi în valoare de 18.000 lei” – Garda Națională de Mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*