FOTO Incendiu izbucnit la o casă în localitatea Horia. Pompierii tulceni au reușit să stingă focul înainte de a provoca pagube însemnate

Incendiu izbucnit la o casă în localitatea Horia. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, vineri după-amiază, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Horia.

„La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul, ce se manifesta în jurul hornului, a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Intervenția promptă a condus la salvarea acoperișului în totalitate și la înlăturarea pericolului de propagare a incendiului la întreaga locuință. Au ars aproximativ doi metri pătrați din podul locuinței.

Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*