Incendiu de vegetație uscată, în apropierea unui păduri de conifere, în Cerna

Incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Tulcea

În acest moment, un echipaj de salvatori din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de stingere, împreună cu personal din cadrul Ocolului Silvic Cerna acționează pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în aproprierea unei  păduri de conifere,localitatea Cerna.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la vegetație uscată și la litieră pădurii, pe o suprafață de aproximativ 4000 mp.

În acest moment, incendiul este localizat, iar pericolul de propagare la coronamentul arbuștilor și la un adăpost de animale aflat în apropiere a fost înlăturat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*