FOTO Elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu“ au sărbătorit Ziua Națională a României

Elevii Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu au sărbătorit în avans Ziua Națională a României. FOTO CJ Tulcea

Sala de festivități a Școlii Gimnaziale Alexandru Ciucurencu a găzduit miercuri, 29 noiembrie, un frumos program de scenete și cântece interpretate de elevii claselor a IV-a, în cinstea Zilei Naționale a României. Rând pe rând, în fața invitaților s-au derulat scene din formarea poporului român, de la Traian și Decebal, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Alexandru Ioan Cuza, Peneș Curcanul sau Regina Maria.

 

A fost cea de-a zecea ediție a sărbătoririi prin scurte scenete istorice a Zilei Naționale a României la Școala Gimnazială Alexandru Ciucurencu. Prezent la serbare, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Mihai Nicolae, a rămas impresionat de prestația elevilor și de sinceritatea sentimentelor celor mici:

Vă mulțumesc frumos pentru invitație și mă bucur că am avut privilegiul de a urmări un spectacol extrem de interesant, dedicat Zilei Naționale a României, moment ce serbează Marea Unire. Putem vedea astfel, prin ochii sinceri ai celor mai tineri dintre noi, din punctul de vedere al celor care vor duce mai departe cele mai frumoase povești ale istoriei, a transmis consilierul Președintelui Consiliului Județean Tulcea, Mihai Nicolae.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*