Cal salvat de pompierii tulceni după ce căzuse într-o groapă adâncă de trei metri, în Văcăreni

Cal salvat după ce căzuse într-o groapă adâncă de trei metri, în Văcăreni. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit luni, 20 decembrie, în jurul prânzului, în localitatea Văcăreni, pentru extragerea unui cal căzut într-o groapă, cu o adâncime de aproximativ trei metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul indicat s-au deplasat șase subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de intervenție, și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Văcăreni cu un buldoexcavator.

După aproximativ 40 de minute, calul a fost scos din groapă teafăr și nevătămat.

Cal salvat după ce căzuse într-o groapă adâncă de trei metri, în Văcăreni. FOTO ISU Tulcea

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*