FOTO Accident rutier cu o victimă încarcerată produs în satul tulcean Mineri

Accident rutier cu o victimă încarcerată produs în satul Mineri. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari au intervenit în cursul nopții de miercuri spre joi pentru descarcerarea unui bărbat ce a rămas blocat în autoturism în urma unui accident rutier produs în satul Mineri din județul Tulcea.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 00.30, despre producerea accidentului, iar apelantul  a comunicat că în interiorul  autoturismului se află trei bărbați.

„La fața locului au fost direcționate două echipaje, o autospecială de stingere și una de descarcerare, care au ajuns în timp operativ la locul producerii accidentului și au procedat la extragerea unui bărbat, șoferul autoturismului. Acesta a fost predat în stare conștientă echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea pentru îngrijiri și transport la unitatea medicală din municipiul Tulcea”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Celelalte două victime nu au avut nevoie de extracție, acesta au fost găsite în afară vehiculului.

Echipajul de pe autospeciala de stingere a luat toate măsurile necesare pentru a evita izbucnirea unui incendiu, întrucât autoturismul era puternic lovit in partea din spate și exista pericolul ca rezervorul să aibă fisuri și combustibilul din acesta să se aprindă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*