Consiliul Județean Tulcea organizează o nouă ediție a concursului „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor“

Consiliul Județean Tulcea organizează o nouă ediție a concursului „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor“

Consiliul Județean Tulcea organizează a treia ediție a concursului „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, destinat elevilor din unitățile de învățământ din județ, din ciclurile primar, gimnazial şi liceal.

Până pe data de 19 iunie 2023 (ora 12.00), tinerii tulceni sunt invitați să trimită lucrări pe tema „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, în format electronic, pe adresa de e-mail: cnipttulcea@gmail.com sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea. În cazul în care concurenții nu primesc confirmare pentru e-mailurile transmise, pot semnala acest lucru la numărul de telefon 0240/ 519.055.

Participanții sunt invitați să realizeze desene sau picturi care să prezinte locuri și obiective cu valoare istorică, culturală, naturală din județul nostru, obiceiuri tradiționale, evenimente specifice minorităților, costumul tradițional,(românesc sau al etniilor conlocuitoare), bucătăria tradițională, flora sau fauna județului.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de o scurtă descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/ tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/ tutore.

Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare.

Festivitatea de premiere va avea loc la o dată stabilită ulterior.

Cele mai frumoase lucrări vor fi expuse în incinta Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, din Tulcea, Str. Gloriei, nr.4.

Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*