Finalizarea activităților de implementare a proiectului „Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD”

Finalizarea activităților de implementare a proiectului „Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD”. FOTO ARBDD

Au fost finalizate activitățile de implementare a proiectului “Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD”

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, în calitate de beneficiar al Contractului de finanțare nr. 253/18.06.2019 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, în parteneriat cu patru entități, a încheiat activitățile din cadrul proiectului „Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD”, cod SMIS 2014+ 123322.

Implementarea activităților proiectului „Revizuirea planului de management și a regulamentului RBDD” a condus la obținerea următoarelor rezultate importante: un studiu și realizarea de hărți GIS cu distribuția și starea de conservare pentru speciile și habitatele Natura 2000 din RBDD, un plan de monitorizare integrat a habitatelor naturale și a speciilor de floră și faună de interes comunitar din cadrul RBDD cu protocoale de monitorizare pentru speciile vizate de proiect, studiu socio-economic pentru evaluarea presiunilor și amenințărilor antropice și relației dintre comunitățile locale și ariile protejate vizate de proiect, Planul de Management revizuit pentru Rezervația Biosferei Deltei Dunării, Regulamentul RBDD revizuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*