FOTO Acțiune umanitară inițiată de polițiștii de frontieră tulceni

Polițiștii de frontieră au adus un pic de fericire pe chipurile copiilor. FOTO Poliția de Frontieră

13 decembrie 2019 a fost o zi încărcată de emoţie pentru poliţiştii de frontieră tulceni. Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea și Sectorul Poliţiei de Frontieră Pardina, împreună cu Biroul Teritorial al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Poliţia de Frontieră şi Corpul Naţional al Poliţiştilor au organizat un eveniment caritabil pentru copiii de la Centrul de Plasament pentru Recuperarea și Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever “Pelican” din municipiul Tulcea.

Astfel, au încercat să aducă puțină bucurie în sufletele copiiilor aflați în suferinţă și, în cadrul activității, a avut loc un exercițiu demonstrativ împreună cu câinele de serviciu SIG, de la Sectorul Poliției de Frontieră Pardina, dar și o prezentare a Poliției de Frontieră Române, putând să afle astfel câteva taine ale meseriei de polițist de frontieră.

Totodată, polițiștii de frontieră au oferit în dar dulciuri, consumabile și trei dispozitive tip tabletă care să le fie de folos în activităţile pe care le desfăşoară zi de zi pentru toți cei 53 de copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 20 de ani din cadrul Centrului.

Copiii prezenți și-au exprimat bucuria sinceră pentru momentele oferite de către colegii noștri, răsplătindu-i pe aceștia cu colinde, mulțumiri și îmbrățisări.

Polițiștii de frontieră vor continua astfel de acțiuni umanitare în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și ori de câte ori este nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*