Festivalul Colindelor la Consiliul Județean Tulcea

Festivalul Colindelor la Consiliul Județean Tulcea. FOTO: CJ Tulcea

Aproximativ o mie de elevi din tot județul Tulcea au ajuns, în această săptămână, la Consiliul Județean Tulcea și au umplut holurile instituției cu cele mai frumoase glasuri de copii care au cântat tradiționalele colinde.

Ca în fiecare an, elevii unităților școlare din județul Tulcea au venit la sediul Consiliului Județean alături de cadrele didactice care i-au ajutat să pregătească programe deosebit de interesante de Crăciun.

De la preșcolari de trei ani, până la liceenii Cercetași, colindătorii Consiliului au adus spiritul Crăciunului la instituția administrației publice județene.

Un moment inedit a fost pregătit de Ansamblul „Plai de dor“ din Niculițel, care a adus la Consiliul Județean toate tradițiile premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, de la frumoasele colinde, până la urări de Anul Nou.

„Consiliul Județean Tulcea mulțumește micilor și marilor colindători și însoțitorilor lor! Sărbători cu bine tuturor și un 2023 cu multe împliniri!”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*