Farul Vechi din Sulina și Cetatea Enisala vor putea fi vizitate doar cu o solicitare prealabilă

Cetatea Enisala. FOTO Cătălin Schipor

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea anunță că în perioada 22 noiembrie – 10 ianuarie 2018, Muzeul Farul Vechi din Sulina va putea fi vizitat doar în urma unei solicitări transmise, cu cel puțin o zi înainte, doamnei Maria Sinescu, tel. 0752061273. De asemenea, în perioada 4 decembrie – 12 ianuarie, obiectivul muzeal Cetatea Medievala Enisala va putea fi vizitat doar în urma unei solicitări transmise, cu cel puțin o zi înainte, domnului Petre Martin, tel. 0743233347.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*