Exercițiu militar în poligonul Babadag. Circulația rutieră din zonă va fi restricționată

Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag
Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag
O aplicație militară desfășurată în Poligonul Babadag dă peste cap circulația dintre localitățile tulcene Enisala și Sălcioara.
Consiliul Județean Tulcea anunță că tragerile vor avea loc în perioada 8 – 12 ianuarie și 22 – 31 ianuarie, de la ora 8.00 la 23.00. Militarii de la Unitatea 02025 Babadag se vor antrena acolo în toată această perioadă.
Circulația pe drumul județean 222 între localitatea Enisala și Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere. Pentru situații de urgență se va lua legătura cu Poligonul de tragere Babadag la numerele de telefon: 0240.562.805 sau 0745.736.741.
Ruta alternatvă de circulație între localitățile tulcene Babadag și Săcioara este: Babadag – DN22 – Ceamurilia de Jos – Jurilovca – DJ222 – Sălcioara și retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*