Eveniment organizat de IPJ Tulcea pentru promovarea meseriei de polițist

Eveniment organizat de IPJ Tulcea pentru promovarea meseriei de polițist. FOTO IPJ Tulcea

În cursul zilei de ieri, 25 octombrie 2023, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea  au organizat în Piața Civică din municipiul Tulcea, un eveniment destinat promovării meseriei de polițist.

Pe parcursul activității, polițiștii au oferit informații persoanelor aflate la eveniment despre admiterea la unitățile de învătământ postliceal ale MAI, prezentând  detailat, modalitatea de înscriere la școlile de poliție, sesiunea octombrie-noiembrie 2023.

Ministerul Afacerilor Interne a dat startul concursurilor de admitere în instituțiile de învățământ postliceal.  Sesiunea  privind organizarea  și desfășurarea concursurilor se va întinde pe perioada octombrie 2023 – februarie 2024, astfel într-o primă etapă Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, începând cu data de 18.10.2023 și până la data de 05.11.2023,  recrutează candidați pentru concursul de admitere la următoarele unități de învățământ:

Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1340 locuri

Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca  – 300 locuri.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente etapelor  de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe pagina de internet a Inspectoratului  de Poliție Județean Tulcea, la link-ul:  https://tl.politiaromana.ro

Înscrierele se pot face prin completarea cererilor – tip de înscriere care  se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail  resurseumane@tl.politiaromana.ro.

Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, pentru depunerea documentelor la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Tulcea de pe str. Spitalului nr.2., Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*