CD TV: Deputatul USR Eugen Terente face bilanțul activității sale parlamentare

Terente Eugen - deputat USR Tulcea

Deputatul USR Eugen Terente a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CD TV.

Cu acest prilej, Eugen Terente a făcut un bilanț al activității sale parlamentare.

Astfel, în 2023 deputatul USR a inițiat un proiect de lege care modifică legea privind pășunile la forma inițială pentru a opri jaful din Delta Dunării, prin care două firme apropiate de liderul PSD Paul Stănescu vor primi subvenții de milioane de euro.

De asemenea, Eugen Terente a fost inițiator la pachetul de legi “Fără păcănele”.

Deputatul USR a prezentat și câteva inițiative legislative la care lucrează. Este vorba de proiectul de lege privind câinii fără stăpân, de un alt proiect de lege cu privire la pensia de invaliditate și de o inițiativă care vine în sprijinul agricultorilor și care prevedere TVA 5% pentru achiziționarea instalațiilor de irigații.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*